Audities

Starlight

Musical Productions

Vereniging zonder Winstoogmerk

Nr. 0811.587.617

ZETEL

Klakkaertstraat 28

8433 Middelkerke

 

Starlight Musical Productions vzw

Audities Reinaert

Beste musicalvrienden,

 

Starlight Musical Productions vzw start de voorbereidingen van een volgende musical. Ditmaal bewerken we de Middelnederlandse dierenroman ‘Reynaert de vos’ van Willem die Madoc maecte.

 

Het creatieve team bestaat uit:

- Rik Lamote die de regie voor zijn rekening neemt;

- Koen Appels die als regieassistent de regisseur zal bijstaan;

- Thomas Vanhauwaert, die de muziek zal componeren en zijn echtgenote Laure Campion die de zang zal aanleren; samen nemen ze ook het live orkest onder hun vleugels;

- Lieve Verbeeke die alle tekstbewerking en het script op zich neemt;

- Femke Piette en Anse Warmoes die de choreografieën zullen aanleren;

- Sarah Baert, die de uitspraak zal bijschaven.

 

Wil je graag deel uitmaken van onze productie Reinaert en schitteren op het podium, grijp dan nu je kans en schrijf je hier in voor onze audities. Deze oproep geldt trouwens ook voor mensen die willen meewerken achter de scène (decorbouw, grime, kledij, enz.).

 

Weet wel dat we van jou een engagement zullen verwachten. We repeteren tijdens de periode september 2018 – februari 2019. De mensen, die de selectie halen voor een rol, worden verwacht steeds op de repetities aanwezig te zijn en een lidgeld te betalen, geldig voor de duur van de productie. Bij de aanvang van de repetitieperiode wordt iedereen tijdig ingelicht over alle repetities waarop men absoluut aanwezig moet zijn!

 

De opvoeringen zijn gepland tijdens de krokusvakantie 2019 (24/02/2017 – 05/03/2017). Hou er rekening mee dat er tijdens de week vooraf waarschijnlijk een school- en/of een bedrijfsvoorstelling zullen plaatsvinden.

 

De audities gaan door op

zondag 25 februari 2018 en zaterdag 3 maart 2018

in ‘CC De Branding’ te Middelkerke

Populierenlaan 35.