Audities

Starlight

Musical Productions

Vereniging zonder Winstoogmerk

Nr. 0811.587.617

RPR Gent - Afdeling Oostende

 

ZETEL

Lambertus Coolsstraat 18

8433   Middelkerke

Audities Joelia

Beste musicalvrienden,


Starlight Musical Productions vzw startte in 2019 met de voorbereidingen van een uitzonderlijke musical. Helaas stak de coronacrisis vanaf maart 2020 stokken in de wielen. Ondertussen schreven we verder aan een eigen verhaal vanaf een leeg blad. Het werd het eigentijds verhaal van een meisje dat droomt, van een musicalschool en van ... ons eigen verhaal: Joelia. En ondertussen ligt corona zo goed als achter ons ...


Het creatieve team voor deze productie bestaat uit:

- Rik Lamote, die de regie voor zijn rekening neemt;

- Koen Appels, die het verhaal/script schrijft en de regisseur zal bijstaan;

- Peter Pierre, die de muziek zal componeren;

- Thomas Vanhauwaert, die de arrangementen zal schrijven;

- Emily Pierre, die de zang zal aanleren;

- Anse Warmoes, die de choreografieën zal aanleren;

- Sarah Baert, die taalgebruik en uitspraak van de cast zal bijschaven.


Wil je graag deel uitmaken van onze productie Joelia en schitteren op het podium, grijp dan nu je kans en schrijf je hieronder in voor onze audities. Deze oproep geldt trouwens ook voor mensen die met ons willen meewerken achter scène (decorbouw, grime, kledij, enz.).


LET OP: bezint eer je begint en weet wel dat we van jou een doorgedreven engagement zullen verwachten. We repeteren tijdens de periode september 2021 – februari 2022. De mensen, die de selectie halen voor een rol, worden verwacht steeds op de aangeduide repetities aanwezig te zijn en een 'lidgeld' te betalen, geldig voor de duur van de productie.


De opvoeringen zijn gepland net voor en tijdens de krokusvakantie 2022 (25/02/2022 – 06/03/2022). Hou er rekening mee dat er tijdens de week vooraf mogelijks ook enkele voorstellingen kunnen plaatsvinden.


De audities gaan door op

4 & 5 september 2021

in ‘Centrum De Branding’ te Middelkerke

Populierenlaan 35.INSCHRIJVINGSFORMULIER