FILMPJES

SITZPROBE

Een terugblik op zondag…Sitzprobe! Altijd een onvergetelijk en superspannend moment in het repetitieproces🎸🎤🎹.

www.starlight-musical.be/tickets

Winnaar van onze valentijnsactie

✨✨Ben JIJ de winnaar van onze Valentijnsactie? Kom het te weten in dit filmpje✨✨

Proficiat! 112 deelnames maar jij bemachtigde 2 tickets, een programmaboekje + jetons. Alles zal voor je klaarliggen aan de balie op 14/02❤️.

Aan de andere deelnemers: niet getreurd! Je kan nog steeds kaarten bestellen: www.starlight-musical.be/tickets

Fotoshoot

Hoe onze zondag er uit zag? Best wat stress voor onze schmincksters die voor het eerst iedereen onder handen moesten nemen. Het werd een race tegen de klok, maar ze haalden het 🙏.

Wil je weten wie zich het meest comfortabel voelde voor de camera? Kijk dan tot het einde! Verborgen talenten die mannen!

Benieuwd naar het resultaat @Kevin Plovie Photography 📸

Al meteen helemaal ingeburgerd bij Starlight, die twee. Zij vonden zelfs de audities al supertof💁‍♀️. Dat zal wat geven tijdens de voorstellingen!

Nog iemand die dit jaar voor het eerst bij ons op de planken staat!

Zoals je kunt zien is ze erg enthousiast, maar is haar personage dat ook?

Kelsy!

✨✨Deze twee zullen ongetwijfeld een brede smile op iedereens gezicht toveren. Zo blij met dit nieuw jong talent in onze cast✨✨

Shakespeare oubollig? Think again!

Blijkbaar wat onduidelijkheid over mimiek voor dit filmpje🤭. Maar gelukkig weten ze wel wat ze voor de voorstellingen zelf moeten doen💁‍♀️!

Krijg jij een spontane paniekaanval bij het idee dat er nog kerstcadeaus onder die boom moeten?

Staak je zoektocht! Check onderstaand filmpje en bestel vanuit je luie zetel het perfecte eindejaarspresentje! Starring Rudy Baert, Lore Appels, Sebastiaan Lamers, Nathalie Cappelaere, Viktor Quataert en Jurgen Ollevier.

File:YouTube Logo (2013-2017).svg - Wikimedia Commons
 
 

Starlight Musical Productions vzw houdt alleen goede herinneringen over aan hun leuke avonturen die ze beleefden met de cast en alle vrijwilligers die hun fel gewaardeerde steentje bijdroegen. Bewegende beelden zijn daarbij het middel bij uitstek om die momenten met iedereen te delen.

Zo werd elk van de musicals  gefilmd door een professionele firma maar regelmatig nam de vereniging ook zelf de camera op. Hieronder delen we graag enkele impressies. Ze vormen meteen ook  een deel van ons snel groeiende  archief op YouTube. Geniet ervan!