Partner in het creatief proces: SIVI Torhout & VTI BRUGGE

De 37 leerlingen uit de richting ‘Creatie en Mode’ van het 3de, 4de, 5de en 6de jaar uit het Technisch Instituut Sint Vincentius hebben zich uitgeleefd op ons project. Ze gingen van start met het maken van een moodboard. Deze ideeën werden besproken met de regisseur (Fré Mylle) en verantwoordelijke kledij (Lore Appels). Op basis van die gesprekken stelde iedere leerling hun ontwerp op. Na enkele aanpassingen gingen de leerlingen aan de slag. Het kiezen van nieuwe stoffen, het recycleren van oudere materialen, … Het behoorde allemaal tot hun takenpakket.

En wat een resultaat! Alle leerlingen en leerkrachten hebben stuk voor stuk hun ziel in deze creaties gestoken. We staan versteld van hun talenten en de personages stralen in hun creaties. We bedanken de leerlingen maar ook uitdrukkelijk de leerkrachten voor hun inzet en enthousiasme. Het was een zeer aangename samenwerking.

Leerlingen

MATIS COENE EN NAND VANDE VYVERE

Deze jonge gasten -Matis Coene en Nand Vande Vyvere- kwamen reeds meerdere repetities meevolgen om het lichtplan verder uit te werken. Ook hier een heel aangename samenwerking met creatieve geesten van @VTI Brugge o.l.v docent Erik Sierens.